keskiviikko 31. tammikuuta 2007

Surat Thanissa

Tulimme toissayona Ayutthayasta Bangkokin kautta yojunalla Surat Thaniin etelaiseen Thaimaaseen. Tama on paikallisen saman nimisen provinssin paakaupunki, ja ihan kohtuullisen kokoinen semmoinen. Tosin Bangkokin jalkeen mukavaa pikkupaikan tuntua.

Bangkokissa ja taalla olemme taydennelleet vaatevarastoa, seka muita tarpeellisia juttuja ennen saarille lahtoa. Huomenna 8:30 lahtee bussi Don Sakiin, josta lautta Ko Phanganille, joten aikainen heratys tiedossa. Mai pen rai..

Phanganilla on muuten lauantaina Full moon party, joka vetaa parhaimmillaan kymmenia tuhansia juhlijoita maailmalta. Toivottavasti viela loytyy majoitus saarelta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä Pla06 Hei, hui ja hurraa oot sitten eksynyt pitkälle ja kauas. Kaikkein aikojen kauhein luokka joss muistat (et sä meitä kyll voi unohtaakaan ;]). Paula huutelee kovasti terveisiä vieressä ja väittää ettei itse kerkee koneelle, no kyll me sitä hyvin juoksutetaankin. Kai sä tuot meille POMMIN, sieltä matkalta meille muistotks. Ja muistathan ett lupasit tulla käymään viel. Täälä iloisesti odotellen ja hyvää matkaa toivottaen. Nina ja Edu.

Sami ja Marika kirjoitti...

Kiva kun siellakin seurataan matkan sujumista, ja kiitokset kommentista. Nyt ollaan jo Koh Phanganilla ja meren rannassa (nyt kova tuuli ja isot aallot). Terveisia sinne kaikille, ja muistakaahan ahkeroida kovasti! :)