sunnuntai 21. tammikuuta 2007

Düsseldorfissa


Polulle on nyt astuttu, saapa nähdä minne tie kuljettaa.

Eilen lennettiin Pirkkalasta Hahniin melko pomppuisella kelillä Ryan airin kyydissä. Hahnissa tuli vettä kaatamalla, mutta onneksi bussissa ei kastu. Eli ensimmäinen homma olikin etsiä oikea kyyti kohti Düsseliä. Kölniin pääsimme lähtemään 20.15, joten kerkesimme sopivasti evästämään tunnin ajan kentällä.

Kölnin tuomiokirkko on muuten upea. Harmi, että piti jatkaa saman tien eteenpäin. Täällä kävi vähän kuin entiselle savolaiselle, eli kun tulimme asemalle, juna Düsseliin läks justiinsa. Perävalot nähtiin. No onneksi seuraavaa ei tarvinut puolta tuntia enempää odotella. Puolen yön jälkeen oikeassa kaupungissa, Falafelit asemalla ja hotellia etsimään. Nizza löytyi melko helposti.

Olihan se vielä pakko poiketa yöllä paikallisessa yhdellä oluella, olutkulttuurin pyhässä maassa kun ollaan :) Jätettiin kylläkin siihen yhteen tällä kertaa. Mukavata on ollut tähän asti, todella ystävällisiä ihmisiä on tavattu paljon.

Seuraavaksi käväistään varmaan vanhassa kaupungissa, jos ei muuta osu matkalle. Muutama tunti aikaa, ennen kuin hankkiudutaan kentälle. Seuraavia uutisia varmaan lähetelläänkin Bankokista. Tschüss!

Ei kommentteja: